Φουσκωτή σχεδία

Φουσκωτό βόλεϊ

Πλωτές εξέδρες

FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ

 

01. Είναι κατάλληλα τα προϊόντα για εμπορική χρήση;

Τα προϊόντα μας με το ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό PVC και τα μέρη από ανοξείδωτο χάλυβα είναι σχεδιασμένα ειδικά για εμπορική χρήση σε όλα τα είδη νερού και κάτω από ακραίες κλιματικές συνθήκες.

 

02. Πώς φουσκώνω και ξεφουσκώνω τα προϊόντα;

Με την ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρική αντλία, το φούσκωμα γίνεται γρήγορα και απλά. Μπορείτε επίσης και να ξεφουσκώσετε τα προϊόντα χρησιμοποιώντας την ίδια αντλία. Επιπλέον, για το φούσκωμα μικρότερων προϊόντων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια απλή τρόμπα χειρός.

 

03. Ποιά είναι η σωστή πίεση αέρα για τα προϊόντα;

Τα προϊόντα που περιλαμβάνουν ηλεκτρική αντλία περιέχουν και ένα μανόμετρο που υποδεικνύει τη σωστή πίεση αέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

 

04. Τα προϊόντα χρειάζονται συνεχή παροχή αέρα;

Τα προϊόντα δεν χρειάζονται συνεχή παροχή αέρα. Τα φουσκώνετε μόνο μία φορά, καθώς διαθέτουν πλήρως αεροστεγές συγκολλημένο περίβλημα από PVC.

 

05. Πώς συνδέονται μεταξύ τους τα αρθρωτά προϊόντα;

Χάρη σε 2 συνδετικούς ιμάντες και 1 κάλυμμα ασφαλείας. Οι ιμάντες στερεώνονται κάτω από τα προϊόντα στις πλάκες αγκύρωσης και το κάλυμμα τοποθετείται στη συνέχεια επάνω από τα προϊόντα και συγκρατείται με αυτοκόλλητο φερμουάρ. Οι ιμάντες και το κάλυμμα περιλαμβάνονται ήδη στα προϊόντα που διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης.

 

06. Πόσο διαρκεί η εγκατάσταση ενός προϊόντος;

Ένα παράδειγμα: το Water Park  μπορεί να στηθεί σε λιγότερο από 30 λεπτά από δύο άτομα.

 

07. Πόσο διαρκεί η εγγύηση και τι περιλαμβάνει;

Τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση 2 χρόνων για τις ραφές, τις βαλβίδες και το PVC. Εγγύηση για τα ανταλλακτικά και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στους Γενικούς Όρους μας.

 

08. Τι πρέπει να ξέρω για την ασφάλεια;

Όλα τα προϊόντα πληρούν τα εγκυρότερα και παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα ασφαλείας. Εδώ συγκαταλέγονται τα υλικά, οι δοκιμαστικές μέθοδοι, οι πληροφορίες για τον καταναλωτή και ειδικές συστάσεις ασφαλείας που πληρούν το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15649. Τόσο τα προϊόντα μας, όσο και η κατασκευή τους ελέγχονται τακτικά από παγκοσμίως αναγνωρισμένους ελεγκτές της γερμανικής TÜV.

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης

© 2013 - 2024 aquaplay.gr. All Rights Reserved.
Φιλοξενία ιστοσελίδας - υποστήριξη από την WEBMAZE